Auto in brand gestoken

dinsdag 10 september 2013

Maarssen - In de nacht van zondag 8 op maandag 9 september vond opnieuw een autobrand plaats in Maarssen.

Brandstichting

Rond middernacht kregen agenten een melding van een autobrand inReigerskamp. Ter plaatse aangekomen, zagen zij dat een geparkeerde personenautoaan de rand van het park in brand stond. De brandweer heeft de brand geblust.Rechercheurs van de Forensische Opsporing onderzochten de auto en stelden vastdat de brand opzettelijk was gesticht.

Aanpak

Gelet op de eerdere autobranden in Maarssen surveilleert depolitie extra. Daarnaast werken politie en gemeente werken nauw samen ommaximaal gebruik te maken van alle ogen en oren in de wijk. Ziet u een persoondie zicht verdacht ophoudt bij een auto, twijfel niet, maar bel direct hetalarmnummer 1-1-2. U verhoogt daarmee de kans dat de politie een verdachte opheterdaad kan arresteren!

Uw tip!

Getuigen en/of personen die informatie hebben over de brandwordt gevraagd contact op te nemen met de politie Maarssen via 0900-8844. Wieliever anoniem reageert, belt naar het telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis