Aanhoudingen na bekogelen bus

donderdag 23 juni 2016

Utrecht - In de nacht van woensdag 22 op donderdag 23 juni heeft de politie drie jongens aangehouden die een bus hadden bekogeld op de Tigrisdreef.

In de afgelopen weken zijn meerdere bussen bekogeld. Politie, gemeente en busmaatschappij U-OV hebben in goed overleg gezamenlijk maatregelen genomen om herhaling te voorkomen en de daders hiervan op te sporen. Eén van de maatregelen leidde woensdagavond tot een gewenst resultaat. Agenten die in de directe omgeving van de route van buslijn 9 ingezet waren, hoorden rond 00.50 uur een knal toen een ruit van een rijdende bus werd ingegooid op de Tigrisdreef. De bus werd direct gestopt en de agenten zagen drie jongens wegrennen richting de Lahoredreef. Na een achtervolging konden de drie aangehouden worden op de Bostondreef. De drie, twee jongens van 17 jaar oud en één van 18 jaar oud, allen uit Utrecht, zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Onderzocht wordt ook of zij betrokken zijn bij eerdere incidenten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis