Bekende op het boevenpad

donderdag 1 augustus 2013

Maarssen - Op woensdagmiddag 31 juli hadden agenten het bij het rechte eind, toen zij het idee hadden dat een bekende van hen weer op het boevenpad was.

Rond 16.15 uur zagen agenten een bekende van de politie, een25-jarige Utrechter, over de Sportparklaan fietsen. De agenten wisten dat hijzich in het verleden nogal eens schuldig had gemaakt aan onder andere inbrakenen insluipingen. De agenten hadden het idee dat hij weer op het boevenpad was enbesloten hem te volgen. Zij zagen dat hij zijn fiets bij een pand aan deStraatweg neerzette en daar naar binnen liep. Na enige minuten kwam hij naarbuiten, stapte op zijn fiets en reed weg in de richting van Utrecht.

Laptop

Terwijl n van de agenten binnen ging informeren of er mogelijkiets gestolen was, volgden andere agenten de verdachte. Uit het pand bleek eenlaptop te zijn gestolen. Agenten spraken daarop de verdachte op deAmsterdamsestraatweg aan. Hij bleek de laptop onder zijn jas te hebben verstopt.Daarop hielden zij hem aan en namen de laptop in beslag. De verdachte is naarhet politiebureau overgebracht en is voor nader onderzoek vastgezet. Dedamesfiets waar hij op reed, is vermoedelijk ook van diefstal afkomstig. Defiets is voor nader onderzoek in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis