Buschauffeur wordt bespuwd passagier gewond

dinsdag 26 maart 2013

Utrecht - Een buschauffeur werd maandagmorgen 25 maart door een agressieve passagier bespuwd. In de bus raakte een andere passagier gewond omdat de chauffeur hard op de rem trapte.

Een 58-jarige buschauffeur uit Nieuwegein reed met zijn bus overde Mississippidreef. Op een gegeven moment hoorde de chauffeur tumult in zijnbus en kwam een jongen naar voren lopen. De jongen schold de chauffeur uit enwilde dat hij stopte omdat de jongen eruit wilde. De chauffeur gaf aan alleenbij een bushalte te stoppen. Omdat de jongen zich zeer agressief gedroeg en dechauffeur begon te bedreigen, remde de chauffeur hard af en liet deagressieveling uit de bus. De jongen spuwde de chauffeur nog in zijn gezicht.

In de bus bleek dat een passagier (gegevens nog onbekend) doorhet harde afremmen gewond geraakt was. De man werd met een forse hoofdwond naarhet ziekenhuis overgebracht. De politie is op zoek naar getuigen. Hebt uinformatie over de verdachte? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900 ?88 44.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis