Uitgebreid onderzoek na aantreffen lichaam

maandag 17 augustus 2015

Utrecht - Zondagmiddag 16 augustus heeft de politie een stoffelijk overschot aangetroffen op de Franciscusdreef ter hoogte van de J.M. de Muinck Keizerbrug. Na de vondst van het lichaam werd de directe omgeving afgezet en hebben rechercheurs en specialisten van Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld.

Die middag kreeg de politie de melding dat leden van eenparticuliere hondenvereniging Signi met speurhonden in de omgeving van deFranciscusdreef aan het zoeken waren en n van de honden een geurspoor vanmogelijk een mens had gemarkeerd. Direct werd de vindplaats afgezet en werd erter plaatse een uitgebreid sporenonderzoek uitvoerd. Na afronding van hetforensisch onderzoek werd in de loop van de nacht het stoffelijk overschotgeborgen. Op dit moment doet de politie nog onderzoek op de plek waar hetlichaam is aangetroffen. De identiteit is nog niet vastgesteld. Als alleonderzoeken zijn afgerond, volgt meer informatie over de vaststelling van deidentiteit en de doodsoorzaak.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis