Hennepgeur leidt tot tien aanhoudingen

donderdag 18 april 2013

Maarssen - Agenten stelden op woensdagmiddag 17 april naar aanleiding van een hennepgeur een onderzoek in. Dat leidde tot tien aanhoudingen.

Rond 16.35 uur reden agenten over de Gageldijk. Ter hoogte vaneen vrijstaande woning roken zij een sterke hennepgeur. Zij gingen het terreinop en zagen dat vier personen bij een schuur hennep aan het knippen waren. Hetviertal ging er bij het zien van de politie vandoor. Agenten gingen achter henaan en hielden de vier aan. In de woning bij de schuur troffen agenten nog zespersonen aan. Ook dit zestal werd aangehouden.

Drogende hennep

Bij onderzoek troffen agenten hennep aan, dat lag te drogen inde schuur, in de woning en een ander schuurtje. Tevens bleek een auto die op hetterrein stond van diefstal afkomstig te zijn. Deze auto en zeven andere auto?sdie op het terrein stonden, zijn in beslag genomen. Bij fouillering van n vande vrouwelijke verdachten, werd een bedrag van 45.000 euro aangetroffen, die zijin haar onderkleding had verstopt. In n van de gebouwen troffen agenten eenvuurwapen aan.

Tien verdachten

De verdachten, zeven mannen in de leeftijd van 19-54 jaar endrie vrouwen in de leeftijd van 24-48 jaar en afkomstig uit Spankeren, Doesburg,Maarssen, Breukelen en Tienhoven, zijn naar het politiebureau overgebracht enzijn voor nader onderzoek vastgezet.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis