Man aangehouden voor bezit verdovende middelen

donderdag 22 oktober 2015

Maarssen - Een 24-jarige man uit Bilthoven is woensdag 21 oktober aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Hij was in het bezit van soft- en harddrugs.

Agenten hielden in het kader van het Donkere Dagen Offensief (DDO) een (verkeers-) controle op de Vogelweg en hielden rond 22.35 uur de Bilthovenaar in zijn personenauto staande. Agenten bekeken de auto en zagen in de auto een handvol pillen en drie zakjes hasj liggen. Bij zijn fouillering troffen de agenten ruim 2000 euro (handels)geld aan. De man is ingesloten voor verder onderzoek en verhoor.

In verband met de donkere dagen zal de politie deze statische en dynamische controles op tijdstippen dat woninginbraken plaatsvinden, blijven houden. Gedurende deze controles verspreiden zich ook agenten op de motor, op de fiets en lopend, zowel opvallend- en onopvallend, door de wijken. Deze verhoogde en extra inzet heeft tot doel de bewegingen van personen met antecedenten op vermogens- en drugsdelicten inzichtelijk te maken, te verstoren en eventuele aanhoudingen te realiseren.

Daarnaast doet de politie een dringend beroep op u om alert te zijn op verdachte situaties en/of personen en dit direct zonder twijfel te melden via het alarmnummer 112. Ook adviseert gemeente en politie inbraakwerende maatregelen aan uw woning uit te (laten)voeren en sensorverlichting op en rond de woning aan te brengen. Voor meer informatie voor de aanpak van woninginbraken vindt u

of www.politiekeurmerk.nl

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis