Inbreker aangehouden; politie zoekt getuigen

maandag 11 januari 2016

Utrecht - Op zondagavond 10 januari werden inbrekers op heterdaad betrapt. Eén van hen kon worden aangehouden. Drie anderen wisten te vluchten.

Rond 18.30 uur kwam een melding van een inbraak bij een bedrijf aan de Ambachtsweg. Agenten gingen erheen en troffen, voor het pand, meerdere getuigen aan. Deze vertelden dat in het pand een verdachte werd vastgehouden. Agenten konden hem, een 32-jarige man uit Utrecht, boeien en aanhouden. Drie andere inbrekers waren gevlucht in de richting van de Westkanaaldijk. Er werd direct een zoektocht gestart door de politie, waarbij ook een helikopter en een speurhond werd ingezet. De verdachten werden niet meer gevonden. Wel werd de auto van de verdachten aangetroffen op het bedrijventerrein. Deze werd in beslag genomen voor onderzoek. De politie onderzoekt de zaak.

Heeft u iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het oplossen van deze zaak, neemt u dan contact op met de politie in Utrecht via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis