Hoofdverdachte zinloos geweld aangehouden

woensdag 24 juni 2009

Twee jongemannen werden in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juni kennelijk zonder enige aanleiding in elkaar geslagen. De politie heeft op dinsdag 23 juni de hoofdverdachte aangehouden.
In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juni, rond 02.30 uur, rijd teen groepje van vijf vrienden op de fiets over het Pauwenkamp. Twee scooters met daarop in totaal vijf personen halen hen in. De scooters stoppen en n van de opzittenden stapt af. Hij blokkeert het fietspad en trekt vervolgens een van de vrienden, een 18-jarige jongeman uit Maarssen, van zijn fiets af en slaat hem in elkaar. Daarbij schopt hij het op de grond liggende slachtoffer onder andere in zijn gezicht. E n van de vrienden, een 19-jarige jongeman uit Maarssen, komt het slachtoffer te hulp, maar vervolgens slaat de verdachte ook hem in elkaar geslagen en werkt hem een sloot in. Daarna verdwijnen de vijf jongemannen op de scooters. Slachtoffers gewond Een ambulance brengt de beide slachtoffers naar het ziekenhuis. Het 18-jarige slachtoffer heeft onder andere een vermoedelijk gebroken neus. Het 19-jarige slachtoffer heeft zijn elleboog uit de kom en een scheurtje in het bot. Beiden doen bij de politie aangifte van mishandeling. Onderzoek en aanhouding De politie onderzoekt de zaak en stelt de identiteit van de hoofdverdachte vast. Dat is degene die daadwerkelijk sloeg en schopte. Het gaat om een 19-jarige jongeman uit Maarssen. De politie houdt deze verdachte op dinsdagmiddag 23 juni in zijn ouderlijke woning aan. Hij moet mee naar het politiebureau. De politie sluit hem daar in voor nader onderzoek en stelt hem in verzekering. De politie zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis