Zware mishandeling; politie zoekt getuigen

maandag 28 december 2015

Mijdrecht - Op zondagavond 27 december raakte een man zwaargewond, nadat hij vermoedelijk zwaar mishandeld is. Het is onbekend wat er is gebeurd en de politie onderzoekt de zaak.

Rond 21.40 uur kwam een melding van getuigen die een man zwaargewond hadden aangetroffen op de Raadhuislaan. Agenten gingen erheen en zagen het slachtoffer, dat niet aanspreekbaar was, liggen op de weg. De agenten ontfermden zich over de 53-jarige man en boden hem eerste hulp, totdat ambulancemedewerkers het konden overnemen. De man werd door hen met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Een getuige had een persoon, in donkere bovenkleding en een lichte joggingbroek, zien wegrennen op de Raadhuislaan. Een burgernetactie werd opgestart, maar er werd niemand gevonden die iets te maken kan hebben met de vermoedelijke mishandeling.

De toestand van het slachtoffer is op dit moment onbekend.

 

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest of die meer weten over eventuele verdachten, contact op te nemen met de politie in Mijdrecht via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis