Overval supermarkt

zondag 29 november 2015

Utrecht - Op zaterdagavond 28 november vond een overval plaats in een supermarkt in de wijk Overvecht. De politie verrichtte één aanhouding en onderzoekt de zaak.

Rond 21.15 uur kwam een melding van een overval in een supermarkt aan de Franciscusdreef. Agenten gingen erheen en troffen personeel van de winkel aan. Vlak daarvoor was een onbekende man ervandoor gegaan met een geldbedrag. De verdachte was vermoedelijk vlak voor sluitingstijd de winkel binnengegaan, waar hij zich had verscholen tot dat de laatste klanten de winkel verlieten. Toen medewerkers rond 21.00 uur de supermarkt sloten, kwam de verdachte tevoorschijn en wist een geldbedrag te stelen. Hierna vluchtte hij het pand uit. 

Agenten zochten de omgeving af en zagen ter hoogte van de Bostondreef een auto met hoge snelheid en gedoofde lichten rijden. Ze gingen erachteraan, waarop de bestuurder van de verdachte auto uit zijn auto sprong en wegrende in de richting van de Washingtondreef. Na een korte achtervolging konden agenten hem, een 21-jarige man uit Tilburg, aanhouden bij de Floridadreef.. De politie onderzoekt of hij betrokken is bij de overval.

 

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over de verdachte, contact op te nemen met de recherche in Utrecht via 0900-8844. Als u zich liever anoniem wilt melden dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis