Binnendringen woning; getuigen gezocht

maandag 23 januari 2017

Maarssen - Donderdagavond 19 januari drong een onbekende man een woning binnen van een ouder echtpaar. De recherche zoekt getuigen.

Rond 19.45 uur werd aangebeld bij de woning van het echtpaar aan de Boomstede. De vrouw deed open en voor de deur stond een onbekende man. De man drong zonder toestemming de woning binnen en pakte de vrouw vast. Haar echtgenoot schoot haar te hulp, waarna de verdachte geweld tegen hem gebruikte en er vervolgens vandoor ging. De mannelijke bewoner kwam ten val en werd naar een ziekenhuis gebracht om behandeld te worden aan zijn verwondingen.Uw tip!

Het zou gaan om een man met een lichtgetinte huidskleur van ongeveer 23 jaar oud. Hij was in het donker gekleed en had een muts op.De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u de man gezien in de omgeving van de Boomstede? Wellicht heeft u iemand in de omgeving weg zien rennen die aan het signalement voldeed? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nieuwersluis | 112 alarmeringen Nieuwersluis | Goedkoop Tanken in Nieuwersluis | Supermarkten in Nieuwersluis | Weerbericht Nieuwersluis